WordPress

 

阅读中文

WordPress Plugins 

 

This page list all the WordPress plugins by Easwy. Please come to plugin page to read detail information about that plugin.

  • wp-posturl :

    This plugin allows you to insert a user specific text at the beginning/ending of all your post. The text can be a copyright declaration, advertisement codes, etc.

 

Read English

WordPress插件 

 

本页列出Easwy所编写的所有wordpress插件,关于插件的详细描述请见插件页面。

  • wp-posturl :

    这个插件允许你在每篇文章的开头或结尾处插入自定义的一段文字。这些文字可以是你的版权声明,也可以广告代码等。

本文以创作共用版权协议发布,转载本文要求遵循“署名-非商业性使用-相同方式共享3.0”的创作共用协议,并以链接形式指明本文地址。

本文链接地址: https://blog.easwy.com/wordpress/

文章的脚注信息由WordPress的wp-posturl插件自动生成

“WordPress”的一个回复

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注